2 Aralık 2009 Çarşamba

13 KASIM CUMA Bodrum-Marmaris 13 NOVEMBER FRIDAY

Altın postun ışıltısı çağırırdı Simurgları.....

Zaferin atı hazırdı......

Zaferin atı homurdu,iki can yola koyuldu.....



























Karia'da bir kulede yaşarmış Saki ve anlatırmuş giden simurgların hikayesini.Simurg günlükleri başlasın.
Deniz ile Elüf gız sabahtan yola koyulmuşlar.Zerdüşler diyarından geçip,ummanlar aşsın daha büyük ummanın kıyısına varaca,oradan göğü delen dağların eteğine varıp,masallar alemini gezeceklermiş.Yolları açık,keyifleri hoş olsun ve dahi tekerleri her daim düz bassın,zaferin atı yolundan şaşamasın,duyduk duymadık kalmasın,herkes dötrgöz izlesin.Hikaye başlasın.....
( Saki Emre)

Sabah 10'da Oasis'ten dostlarımız bizi uğurladı ve yol başladı.Anayoldan gitmeyelim dedik.Mumcular-Ören üzerinden Akyaka ve ilk durak Marmaris.Göksel ve Berrin bizi karşıladı.Süper bi akşam yemeği yedik.Güveçte Laos.Konaklama Gökseller.
İlk gün dumuru:Sırf güneş diye Ören kavşağının tam ortasındaki yeşil alanda masa atıp neşe içinde okey oynayan yaşlılar gördük :) Acemiliğimize geldi durup fotoğraflarını çekemedik.
Deniz yol boyunca çok ağır olduğumuzdan ve motorun yolu tutmadığından şikayet etti.Sanırım Türkiye'den çıkmadan beni atacak.

We left our friends in Bodrum and we had the road to Marmaris.On the way Deniz was complaining about the weight.It was difficult for him to balance.Ups!I am the heaviest "thing"on the bike.
Our friends Goksel and Berrin were waiting for us.We stayed at their home in Marmaris.
The funniest thing is today the old men playing cards just in the middle of junction.:)))Unfortunately we couldnt take a photo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder